Seminarie 19 oktober 2021

Beste Obelco sympathisant,

Stilaan herstelt de wereld zich van de ravages die de pandemie veroorzaakte, en we zien daarbij vernieuwde vormen van solidariteit verschijnen.

Om die reden nodigen wij u graag uit op ons seminarie, gevolgd door een cocktail dinnerparty, op dinsdag 19 oktober om 18u in de Ravenstein Golfclub te Tervuren.

Special guest: Jurgen Beckers, Ornitholoog
Inschrijving: vóór 15 oktober op obelco2020@gmail.com
Deelnameprijs: € 85 (Obelco – BE18 3100 0020 1665)
Erelidmaatschap*: vanaf 150 € (FRB – BE10 0000 0000 0404)

Jurgen Beckers is een ingenieur die 6 maanden per jaar in België woont en de rest van het jaar zijn ornithologenpet draagt in Colombia. Als onvermoeibare reiziger is hij een groot liefhebber en kenner van Colombia geworden, waarvan hij de flora en fauna in bijna alle departementen heeft verkend. Met bijna 1900 soorten (bijna een vijfde van het wereldtotaal) herbergt Colombia het grootste aantal vogelsoorten van alle landen ter wereld. Jurgen, oprichter van het natuurreservaat “La Isla Escondida” in 2016 en auteur van het boek “Birdwatching in Colombia”, zal met veel plezier onze VZW komen steunen. Op 19 oktober komt hij zijn passie voor reizen, voor natuur en voor vogels kijken in Colombia met ons delen.

Wij organiseren op deze avond een gratis tombola met 5 winnende loten. Hoofdprijs: Weekverblijf in “les Gîtes du Vieil Aiglun”.

Boeken van Jurgen Beckers worden eveneens ter plaatse te koop aangeboden.

Alle opbrengsten van dit evenement gaan volledig en rechtstreeks naar onze projecten in Colombia.

*Opgelet! Een gift voor het erelidmaatschap geldt in geen geval als toegangsbewijs voor het seminarie. Toegangskosten tot het seminarie zijn in geen geval fiscaal aftrekbaar.

Meer informatie: Uitnodiging_Seminarie OBELCO

Foto:  © Jurgen Beckers