Kerstcampagne Becamos

Help een Colombiaans meisje in nood

Geef een kerstcadeau aan een geliefde of een professionele relatie door ons project Becamos te steunen.

Ontvang bovendien een fiscaal attest *
* vanaf 40 euro, uitzonderlijk aftrekbaar aan 60% in 2020

Hoe deelnemen?
Maak het gewenste bedrag over door op  volgende link te klikken.
Of doe een overschrijving op onze rekening BE 10 0000 0000 0404
Met vermelding van: *** 0 2 0/1 0 2 0/0 0 1 1 4 ***

Stuur dan een e-mail naar obelco2020@gmail.com met de naam van uw ontvanger en zijn adres (Post of e-mail). We sturen binnen maximaal 5 werkdagen (in ieder geval voor 24-12-2020!) een gepersonaliseerde kerstbrief per post of e-mail. Klik hier om een ​​voorbeeld van de geschenkbrief te zien.

Waarom Becamos steunen?
Als er één ding is dat we allemaal nog meer hebben ingezien in onze westerse wereld tijdens deze tijden van pandemie, dan is het wel dat materiële dingen echt weinig bijdragen aan geluk. Waarom niet eens opteren voor een immaterieel kerstgeschenk dat tegelijk een goed doel steunt?

De armoede in Colombia is de afgelopen maanden dramatisch toegenomen. Het land voerde in een vroeg stadium zeer strikte lockdown-maatregelen in, die de armsten, die geen overlevingsreserves hebben, het hardst hebben getroffen. Onze jonge studentenmeisjes in Colombia en hun gezinnen zijn ook ernstig getroffen: moeilijke toegang tot internet, geen pc’s, minder inkomen voor gezinsleden, …

Becamos biedt beroepsonderwijs aan jonge meisjes in nood en helpt hen uit de armoede te komen. Deze meisjes zullen een voorbeeld zijn voor hun omgeving en zo een impact hebben op andere leden van hun gemeenschap. Met deze gerichte aanpak proberen we de armoede van de kleinste kinderen al voor de geboorte te bestrijden.

Het hele Obelco-team dankt u bij voorbaat voor uw bijdrage, en / of voor de positieve energie die u ons geeft voor het welslagen van deze campagne!

Vergeet ons niet te volgen op Facebook en LinkedIn